Quines són les propostes per aquest dissabte a Terrassa?

Esbart Egarenc de Terrassa porta la dansa catalana a Canjáyar
Esbart Egarenc de Terrassa porta la dansa catalana a Canjáyar | Esbart egarenc
Redacció
21 d'abril del 2018
Aquest dissabte 21 d'abril Terrassa compta amb diverses propostes culturals, us en destaquem algunes:

Menús de Tapes
Diferents restaurants de Terrassa, Viladecavalls i Vacarisses
Fins el 22 d'abril es podran degustar els millors menús de tapes proposats pels diferents establiments: croquetes de confit d’ànec amb poma, bikini trufat, coulant d’ou amb bolets i pernil... El Menú de Tapes consisteix en un mínim de cinc tapes creatives i innovadores per menú acompanyades de dues begudes (Estrella Damm o aigua) i un postre a un preu mig d'uns 20 o 25 euros per persona.

Exposició "Els tresors de la Seu d'Ègara"
Castell Cartoixa de Terrassa
L’exposició està formada per una vintena de plafons amb imatges del conjunt monumental acompanyades de textos explicatius que ajuden els visitants a conèixer la història i l’evolució d’un dels elements arquitectònics i patrimonials més importants, singulars i representatius de Terrassa, de Catalunya i d’Europa.

Visita guiada a la Masia Freixa
Oficina de turisme, plaça de Josep Freixa i Argemí, 11, a les 12h, gratuït
Es tracta d'una visita guiada pels racons d'aquest emblemàtic edifici de la nostra ciutat, situat al Parc de Sant Jordi. Els visitants podran conèixer de primera mà tot el que encara conserva aquesta casa modernista. 

Concert de Tons&Sons
Auditori de Terrassa a les 19h
Un any més, Tons & Sons s’ha volgut reservar el concert de l’Auditori per presentar a la nostra ciutat les novetats treballades durant tot l’hivern i donar el tret de sortida la temporada de primavera i estiu.

Exposició ​"Sensibilitat femenina"
Sala 2 del Centre Cultural, rambla d'Ègara 340 de les 16h a les 21h, gratuït
És una vella qüestió: quan les dones es dediquen al que en diem art, el que elaboren té una presència especial? es nota que aquella obra és feta per una sensibilitat femenina? Perquè, que hi ha sensibilitat femenina, és reconegut i acceptat; el segell, la marca femenina, es diu respecte de totes les coses que toquen, o en les que intervenen, les dones. (...) M.Assumpció Raventós permet recórrer a aquest ull inquisidor.

Concert Sergi Hogaku
Amics de les Arts i les Joventuts Musicals, carrer del Teatre 2, 18.30h, 10 euros anticipada i 12 euros a taquilla.
Sergi Hogaku és un músic i compositor de 38 anys de formació clàssica, encara que mai va sentir la via acadèmica com la forma correcta d'estar en la música. Presentarà el seu àlbum  "Los vértices del tiempo" el seu treball més personalfins avui,

Concert de versions 
Bau House, avinguda de Jacquard, 1 a les 19h, taquilla inversa
Concert de Jan Díaz Trio versions de clàssics del rock universal. Després de 3 treballs editats i en ple procés de creació del seu 4t treball d'estudi, el cantautor Jan Díaz, (veu, guitarres, harmònica) acompanyat de Rubén Castro (teclats) i Juan Carlos Arévalo (percussió) reapareix al Bau House, per oferir en directe, cançons de la seva pròpia autoria i com sempre, amb la  particular manera d'entendre i interpretar, text i música de manera molt genuïna. 

60è aniversari de l'Esbart Egarenc 
Teatre Principal a les 21h
L'Esbart comptarà amb la participació de tots els seus grups actius com també d’exdansaires que han volgut ballar en aquesta ocasió, tot i no formar part del grup de veterans actius.