Troben l’autor de dos robatoris amb força a domicilis a Rubí gràcies a un mal aparcament del vehicle

Els Mossos mantenen la investigació oberta i no descarten que hi hagi hagut més robatoris

Redacció
13 d'abril del 2018
Actualitzat a les 17:59h
Els Mossos d’Esquadra van detenir, el passat 10 d’abril, el presumpte responsable de dos robatoris amb força a domicilis a Rubí, gràcies a que durant un patrullatge preventiu pel municipi, el mes de febrer, van identificar els ocupants d’un vehicle que es trobava mal estacionat. Es tracta d’un veí d’aquesta localitat vallesana i de 42 anys.
 
Tots dos tenien antecedents per robatoris amb força i un d’ells tenia una ordre de recerca i detenció emesa per un jutjat de Sant Feliu de Llobregat. Per aquesta raó, se’l va detenir.  A l’interior del turisme hi havia un maletí amb nou colònies precintades de marques de renom i 26 rellotges usats.

Durant la fase d'investigació, la policia catalana va descobrir dues denúncies presentades el 19 de febrer per robatoris a interior de domicilis de Rubí i van esbrinar que part del material recuperat havien estat sostret en aquests pisos. Així, el passat 10 d'abril es va detenir una de les persones que es va identificar al mes de febrer com a presumpte autor dels robatoris. Dos dies després va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la llibertat amb càrrecs. 
 
Els agents van sol·licitat una entrada i registre al domicili del detingut on van intervenir objectes electrònics, com un GPS, i gran quantitat de moneda estrangera de procedència desconeguda. Els Mossos mantenen oberta la investigació per tal d'esbrinar si aquests objectes han estat sostrets en d'altres robatoris.