Matí de retards a Rodalies i FGC per un tren avariat a la Plaça de Catalunya

Afectacions a la línia Barcelona-Vallès de Ferrocarrils i a les línies R1, R3 i R4 a Barcelona

Redacció
13 d'abril del 2018
Actualitzat a les 9:17h
Enèsim matí d'afectacions a Rodalies de Catalunya. Des de primera hora del matí, les línies R1, R3 i R4 pateixen retards de més de 30 minuts. Un tren ha quedat aturat a l'estació de Plaça Catalunya i s'ha detingut la circulació.

Tal com ha informat el servei de Rodalies en el seu compte de Twitter, els trens en sentit sud s'han hagut de desviar per Passeig de Gràcia. Poc després de dos quarts de vuit del matí la circulació s'ha restablert a la principal estació de la capital catalana, però els endarreriments encara s'arrosseguen.  Les afectacions s'han notat també a la xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat. Els trens de la línia Barcelona-Vallès circulen amb retards i fora del seu horari habitual a causa d'una avaria a les instal·lacions de plaça Catalunya.

Segons la companyia ferroviària, la incidència s'ha produït a les 8.11 hores i ha obligat a suprimir les línies S5, que va de Barcelona a Sant Cugat del Vallès, i S6, que va de Barcelona a la Universitat Autònoma.

Per tal de reduir l'afectació, els trens de les línies S1 i S2 s'aturen a totes les estacions. L'avaria s'ha resolt cap a les 8.40 hores i els trens aniran recuperant la freqüència de pas habitual en les pròximes hores.