S'incendia totalment un cotxe al barri de Can Tusell de Terrassa

El foc també va afectar mobiliari urbà, ja que va cremar una paperera, i un arbre de la vorera

Redacció
13 d'abril del 2018
A les 21h de dimecres, el 112 va informar la Policia Municipal que al carrer de Llevant, a l’alçada del carrer de la Tramuntana, s’estava cremant un vehicle estacionat i el foc podria arribar a afectar a un altre. La Central de Comandament va comissionar dos vehicles patrulles per atendre l’incident i realitzar tasques de tall de carrer i regulació del trànsit si fos necessari.

Els agents van informar a la seva arribada que el vehicle que estava estacionat estava totalment envoltat de flames i que a un altre vehicle estacionat al costat seu se li estava desfent el para-xocs a causa de la forta calor despresa. Una dotació del Parc de Bombers de Terrassa va sufocar el foc. També van acudir dos vehicles patrulles de Mossos d’Esquadra.

El responsable de Bombers va manifestar que el foc es podria haver iniciat a causa d’un curtcircuit, tot i que les causes estan per determinar encara. El foc també va afectar mobiliari urbà, ja que va cremar una paperera, i un arbre de la vorera. El vehicle va quedar totalment calcinat. Els agents van realitzar una inspecció ocular i l’acta de danys.