Gent gran

Es constitueix la Taula contra els Maltractaments a la Gent Gran de Terrassa

La presentació s'ha fet a la Masia Freixa de la ciutat

per Redacció, Terrassa | 14 d'abril de 2018 a les 14:08 |
Constitució de la Taula contra els Maltractaments a la Gent Gran | Ajuntament de Terrassa
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Terrassa ha posat en marxa la Taula Tècnica contra els Maltractaments a la Gent Gran, impulsada en el marc del Pla Estratègic de la Gent Gran de Terrassa, treballarà en l’elaboració d’una Guia Local per fer front als maltractaments a les persones grans. A la taula hi seran representades entitats del tercer sector que presten serveis a la gent gran, associacions de Gent Gran, cossos de seguretat, recursos sanitaris, i diferents serveis i equipaments de l’Ajuntament de Terrassa i la Generalitat de Catalunya directament relacionats amb la gent gran, entre altres. El projecte compta amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona.

Al llarg dels propers mesos els membres de la taula adquiriran formació específica en l’àmbit del maltractament a persones grans i posteriorment treballaran el l’elaboració de protocols circuits d’actuació en la prevenció, detecció i intervenció de les possibles situacions de maltractament,  a nivell de ciutat i amb la implicació de tots els serveis i recursos que atenen persones grans.

 

Participació