Ja es poden tramitar els abonaments per a les piscines municipals

La temporada de bany començarà el 23 de juny i s’allargarà fins al 2 de setembre

Redacció
13 d'abril del 2018
Actualitzat el 17 d'abril a la 13:21h
L’Ajuntament ha obert el termini per formalitzar els tràmits per a l’obtenció d’abonaments per a les piscines municipals de Sant Llorenç, la Maurina i les Arenes. A partir del proper 21 de maig, també s’obrirà el termini per tramitar els abonaments a la piscina del Parc de Vallparadís. Totes quatre piscines obriran de dilluns a diumenge, de 10.30 a 19.30 h.

En el cas de les piscines de Sant Llorenç, les Arenes i la Maurina, les persones usuàries s’han d’adreçar als respectius equipaments (en el cas de la Piscina de les Arenes els tràmits es faran a l’oficina del Poliesportiu Municipal les Arenes (c/ de Sierra Nevada, 57) fins que comenci la temporada de bany. A diferència dels darrers anys, enguany el cobrament i el lliurament de carnets per als abonaments de la Piscina de Vallparadís s’iniciarà el dilluns 21 de maig. L’horari per a aquests tràmits, que s’han de fer a les taquilles de la piscina, serà de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 15 a 19 h.

La documentació que cal presentar per tramitar els abonaments és la següent:
- Sol·licitud d’abonament a les instal·lacions esportives municipals degudament emplenada.
- Còpia del Document d’Identitat de la persona sol·licitant i de cada membre de la família i Llibre de Família, en cas de carnet familiar.
- Dues fotografies originals, mida carnet, de cada membre de l’abonament.
- Si s’escau l’aplicació de bonificació cal presentar, segons la bonificació que es sol·liciti, la documentació original que correspongui en el període comprès entre l’1 de gener i el 31 de maig: títol de família nombrosa, certificat del reconeixement de discapacitat o documentació acreditativa de la situació de jubilat.