Mina d’Aigües de Terrassa i el CN Terrassa renoven el conveni de suport a les escoles esportives

Aquest conveni serà vigent per al 2018

Jordi Martín i Marià Galí a la signatura del conveni entre Mina i el CN Terrassa
Jordi Martín i Marià Galí a la signatura del conveni entre Mina i el CN Terrassa | Cedida
Redacció
12 d'abril del 2018
Actualitzat el 13 d'abril a les 9:34h
Fundació Mina, Mina, Aigües de Terrassa i Club Natació Terrassa han signat la renovació del conveni de col·laboració de suport a les escoles esportives que van subscriure les tres entitats l’any 2014. Aquest conveni, que ja va ser renovat l’any passat i que serà vigent per al 2018, té per objecte contribuir i ajudar a les tasques de formació i educació dels joves esportistes desenvolupada per les escoles del Club Natació Terrassa, en especial les de formació de waterpolo i natació, així com donar suport a actuacions formatives i informatives dirigides al col·lectiu dels socis del club. L’acord també contempla el lliurament de material esportiu a aquestes escoles.

El president del CN Terrassa, Jordi Martín, ha destacat que l’acord aplega "tres entitats de referència a la ciutat" i que es destina "a les escoles esportives de natació i waterpolo", amb una aportació econòmica adreçada al funcionament ordinari i una altra que es dirigeix a l’adquisició de material esportiu. Martín ha manifestat la seva satisfacció per la renovació del conveni, ha agraït Mina i Fundació Mina "la confiança i el suport" i ha subratllat que totes tres entitats entenen l’aigua "des d’una perspectiva de salut i de millora de la qualitat de
vida de la ciutadania".

Al seu torn, el president de Fundació Mina Marià Galí ha recordat que fa més de 15 anys que col·laboren i donen suport a entitats de tot ordre a la ciutat. "Des de fa uns anys, col·laborem també amb el CN Terrassa, amb el qual tenim el vincle de l’aigua, un bé preuat i essencial". Galí ha remarcat el compromís de Fundació Mina en el manteniment de les col·laboracions "en la mesura de les nostres possibilitats". "Volem seguir cooperant amb entitats que contribueixen a la cohesió social i a la projecció de la ciutat, com és el cas del Club Natació Terrassa".