La Mostra del llibre autoeditat de Terrassa arriba a la tercera edició

Se celebra aquest divendres 13 i dissabte 14 d'abril

Redacció
13 d'abril del 2018
La tercera edició de la Mostra de llibres d'Artisa Autoeditats, La Nau, arriba de nou a Terrassa amb més activitats que mai. L'objectiu de La Nau és promocionar el llibre d’artista i autoeditat de petita edició, elaborat artesanalment i cuidant el seu aspecte i contingut. També és un espai per facilitar la trobada entre els mateixos creadors i la relació públic/autor.
 
Es tracta d'una proposta cultural única tibada endavant per artistes i editors locals. El 2016 van fer l'aposta d'emular cites semblants que ja se celebren a grans capitals europees amb èxit i la d'aquest any promet: hem canviat la localització, hem amotllat els horaris a les necessitats del públic i hem ampliat activitats. 

La mostra comença aquest divendres 13 d'abril des de les 15.30h a les 20.30h i demà dissabte 14 d'abril durant tot el dia des de les 11h a les 20.30h a la Sala Joaquim Cardellach dels Amics de les Arts i Joventuts Musicals. 
 
El projecte és una iniciativa de "Moren&Soria" amb la col·laboració dels Amics de les Arts de Terrassa i la tercera edició reuneix uns 45 creadors de diferents nacionalitats que presentaran  les seves novetats, venda de llibres, exposició de material gràfic i també tindrem tallers participatius. Aquests són: 3L Edicions, Doublebrain, Escola D’art de Manresa, Felix Sampietro, La Frivé, Lara Vera, Llibres Artesans, Map3s Edicions, Moreno&Soria, Oslo Graphic Barceloneta i Pia Wortham.