Els Carboners aconsegueixen matemàticament la primera posició a la lliga

Els terrassencs van guanyar la Copa Groga que es disputa cada vegada que s'enfronten amb els mataronins

Els Carboners recepcionant la Copa Groga
Els Carboners recepcionant la Copa Groga | Eli Calbet
11 d'abril del 2018
Actualitzat a les 17:33h
Els Carboners van superar el RC Mataró en un partit que va servir als terrassencs per assegurar-se matemàticament la primera posició per afrontar l'última jornada de lliga amb tranquil·litat contra l'Osona RC.

Tot i avançar-se els maresmencs en el primer minut de partit amb un bon xut per sobre la defensa carbonera, els Carboners van ser a partir de llavors els protagonistes del partit. El  festival anotador començava amb un assaig el minut 17, primer dels 8 que aconseguirien els Carboners al llarg dels 80 minuts. Ja a la mitja part el marcador mostrava un clar 7-28 a favor dels groc-i- negres. L’esforç dels locals va tenir recompensa en el segon assaig en el minut 66 d’un partit que acabava amb 12-50 a favor dels Carboners.