Un conductor sense carnet envesteix un cotxe policial quan intentava escapar dels agents

El conductor va ferir lleument els agents policials i va donar positiu a les proves d’alcoholèmia

Redacció
11 d'abril del 2018
A l’1.20h d’aquesta matinada, una patrulla de Policia Municipal en servei ordinari ha observat un vehicle circulant de manera erràtica per la carretera de Castellar i li ha donat l’ordre d’aturar-se al conductor. Aquest ha fet cas omís de les indicacions i ha accelerat el seu vehicle per fugir.

Des de la Prefectura s’han demanat més unitats a la zona per aturar el vehicle, que ha estat interceptat per una dotació al carrer de Camprodon, a l’alçada del carrer d’Ibáñez de Aldecoa. Els agents li han donat l’ordre d’aturar-se, però, en comptes d’això, el vehicle fugat ha envestit el vehicle policial, causant-li danys i provocant lesions lleus als agents que l’ocupaven.

Tot i així, els agents han detingut el conductor, que s’ha mostrat "molt agressiu" i sense atendre les ordres policials. El detingut ha estat traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa per un reconeixement mèdic, on també han estat atesos el agents ferits. El vehicle ha estat traslladat a la Prefectura de Policia Municipal.

En l’actuació policial, els agents han observat simptomatologia d’haver consumit alcohol en el conductor, que sotmès a la prova d’alcoholèmia estimativa ha donat una taxa positiva de 0,80 mg/l. Les següents proves de contrast també han resultat positives, amb taxes de 0,74 mg/l i 0,73 mg/l. En comprovar les dades del conductor, els agents han vist que no li consta cap permís de conduir i que té una suspensió temporal per conduir per la Prefectura Provincial de Barcelona. S’han obert diligències al conductor per un delicte contra la seguretat viària i atemptat a agents de l’autoritat.