La Fira de l'Oliva torna a Ca n'Anglada

Es fa aquest dissabte 14 d'abril

Fira de l'Oliva a Ca n'Anglada
Fira de l'Oliva a Ca n'Anglada | Ramon Navarro
Redacció
11 d'abril del 2018

Ca n’Anglada s’omplirà per quart any amb parades de venda d'oli, d'olives i de productes derivats i d'un ampli programa d'activitats de la Fira de l'Oliva, que se celebra aquest dissabte 14 d'abril. La fira organitzada per l'Associació de Comerciants El Tomb de Ca n'Anglada, amb el suport de l'Ajuntament comptarà amb una seixantena de participants entre empreses i entitats del barri i d'altres punts de Catalunya ompliran els carrers de Ca n'Anglada. Els assistents també podran gaudir d'una ruta gastronòmica gràcies a la col·laboració de bars i restaurants del barri que oferiran tapes variades per un preu de 2,50 euros amb beguda inclosa, des del dijous 12 al diumenge 22 d’abril.

A partir de les 10h del matí es podrà gaudir d'un mercat de parades de venda d'oli, d'olives i de productes derivats i d'un ampli programa d'activitats que inclou tasts d'olis, xerrades, tallers i activitats infantils, concerts, espectacles i diferents concursos. Algunes de les activitats més destacades són els tallers de cuina per a nens i nenes de 4 a 12 anys, els jocs de fusta, el concurs de llançament de pinyol, la plantada popular d'oliveres, els tasts d'oli, la carn a la brasa o les tradicionals migas. 

El tinent d'Alcalde de l'Àrea de Cultura, Innovació i projecció, Amadeu Aguado, ha explicat a la presentació de la fira la bona evolució que ha tingut en aquests anys i ha fet èmfasi a la importància d’aquest esdeveniment que "busca satisfer el mapa firal de Terrassa i es consolida com a acció dinamitzadora del comerç del barri i de punt d’atracció de gent d’altres barris i dels municipis de la comarca".