Nous tallers per a persones emprenedores

Els tallers comencen el proper 16 d’abril i finalitzaran el dia 11 de juny

Redacció
15 d'abril del 2018
L’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei d’Emprenedoria i Economia Social, inicia el proper dilluns 16 d’abril el nou cicle de tallers d’emprenedoria i economia social corresponent al segon trimestre de 2018, amb l’objectiu de donar a conèixer diferents formes de negoci, així com eines i metodologies per treballar aquesta tipologia de projectes. Els tallers s’adrecen a la ciutadania en general i en especial a les persones emprenedores i a aquelles interessades en projectes d’economia social.

Taller 1: "Potencia la teva idea de negoci introduint la gamificació".
Dilluns 16 i divendres 20 d’abril de 10 a 14 h.

Taller 2: "Com crear una botiga virtual".
Dimecres 25 d’abril i els dies 2, 9, 16 i 23 de maig de 15 a 19 h.

Taller 3: “Metodologies per activar la teva idea amb impacte social i/o ambiental positiu”. Dijous 17 i 24 de maig de 9.30 a 12.30 h.

Taller 4: “Pla d’empresa: com fer un bon estudi econòmic-financer”.
Dilluns 11 de juny de 10 a 14 h.

Totes les sessions, excepte la de "Com crear un botiga virtual" que es farà a l’Aula 7 de Foment de Terrassa, es realitzaran a la sala d’actes de l’Edifici Vapor Gran, (c/ dels Telers 5, 2a planta) i van a càrrec del Servei d'Emprenedoria i Economia social de l’Ajuntament. Val a dir també, que tots els dimarts de l’any, de 10 a 12 h, des del mateix servei, es du a terme el taller informatiu 2Vull emprendre, per on començo?". Per participar en els tallers, tot ells gratuïts, cal fer una inscripció prèvia mitjançant el següent tràmit a la pàgina web de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Terrassa.