​Melani Costa, bronze en 400 m lliures

Ho ha acoseguit en el XIX Campionat d’Espanya Open Absolut Fluidra

Imatge de Melani Costa amb la medalla de bronze juntament amb Mireia Belmonte (or) i Anja Crevar (plata) | CN Terrassa
10 d'abril del 2018
Actualitzat a les 11:21h
La nedadora del Club Natació Terrassa Melani Costa va penjar-se ahir la medalla de bronze en 400 m lliures en la segona jornada del XIX Campionat d’Espanya Open Absolut Fluidra en piscina de 50 metres que s’està celebrant al Centro Deportivo Inacua de Màlaga fins dimecres.

La competició aplega 611 participants de 166 clubs diferents i, com a clau d’accés per a les cites internacionals cabdals de la temporada, el Campionat d’Europa Absolut que se celebrarà a Glasgow el mes d’agost i el Campionat d’Europa Júnior que tindrà lloc a Hèlsinki el mes de juliol, aplega el bo i millor de la natació estatal, així com representació internacional.

La mallorquina va ser tercera en la gran final amb un registre de 4.13.22, només per darrere de Mireia Belmonte (UCAM Fuensanta), campiona amb 4.07.55, i de la sèrbia Anja Crevar (Dinamo Pancevo), que va obtenir la plata amb 4.12.86.

Al marge d’aquest podi, la delegació local va sumar dues places de finalista en les dues primeres jornades de competició. Evelyne Álvarez va quedar-se a tocar del bronze en els 50 m braça, prova en què va ser quarta amb 32.28, a només cinc centèsimes del tercer lloc que va ocupar Laia Martí, del CN Barcelona. L’altra plaça de privilegi va correspondre a Carmen Herrero, setena en 100 m lliures amb un crono de 57.66.