​Un veí confon dos policies espanyols amb assaltants a la casa del jutge Llarena

Els agents, que anaven de paisà, feien tasques de vigilància a Sant Cugat

Redacció
10 d'abril del 2018
Actualitzat a les 8:11h

El jutge del Suprem Pablo Llarena conversant amb el cap dels Mossos, Ferran López, aquest dilluns a Barcelona. Foto: Josep Maria Montaner


Un veí de Sant Cugat ha provocat un embolic aquest dilluns al matí, quan ha avisat els Mossos que hi havia dos desconeguts davant del domicili del jutge Pablo Llarena a Sant Cugat, segons publica El Periódico. En realitat, els dos presumptes assaltants eren només dos agents de la Policia Nacional espanyola de paisà, que feien tasques de vigilància.

La propietària de l'immoble és la dona del jutge i es tracta d'una casa que freqüenten tot i no ser la seva residència habitual, segons informa el rotatiu. 

La trucada del veí ha alertat els Mossos, que ha activat diverses patrulles. Entre les primeres hipòtesis, la policia pensava que els desconeguts podrien ser lladres, però també es podria tractar d'una nova acció de protesta contra l'empresonament dels líders independentistes. Finalment, tot ha quedat en un simple ensurt.

Els Mossos no sabien que la policia espanyola estava fent tasques de vigilància al domicili de Llarena, la qual cosa els ha sorprès.