gent gran

La Fira de la Gent Gran torna al Recinte Firal de Terrassa

També s’han programat activitats al Centre Cultural Terrassa aquesta setmana i la vinent

per Redacció, Terrassa | 11 d'abril de 2018 a les 10:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Recinte Firal de Terrassa torna a acollir la Fira de la Gent Gran el cap de setmana 14 i 15 d'abril organitzada per l'Ajuntament juntamenb amb la Federació de Centres i Associacions de Gent Gran de Terrassa i Comarca (FCAGG). El programa inclou un ampli ventall d'activitats, des d'espectacles i exhibicions de balls, a tallers, exposicions i havaneres. La majoria d'activitats van a càrrec dels socis i de les sòcies de les entitats, clubs i associacions de la gent gran de Terrassa.

A més de les actuacions, la Fira de la Gent Gran acollirà un concurs de pintura ràpida el matí de dissabte. Les persones que hi vulguin participar hauran de dur el seu material. A les 9h es començarà a pintar, amb un tema que s’anunciarà el mateix dia, i les obres s’hauran de lliurar a les 14h. Els premis del concurs seran entrades per espectacles del Centre Cultural Terrassa i vals per material de pintura. El punt i final d’aquest cap de setmana festiu serà un ball de cloenda, obert a tothom. Per assistir-hi caldrà fer un donatiu d’un euro que anirà destinat al Centre de Distribució Social d’Aliments El Rebost.


Complementàriament a la fira d’entitats, el Centre Cultural Terrassa obrirà les seves portes per acollir una quinzena d’activitats, que en molts casos representaran la culminació de l’activitat de tot l’any a diverses entitats. Dimarts, 17 d’abril, hi actuaran els Coros Rocieros de Can Roca i Sueños Blancos, i també hi haurà representacions teatrals a càrrec dels casals de Can Boada, Can Roca, Ca n’Aurell i Les Arenes. Finalment, dimecres 18 d’abril hi actuarà el Cafè- teatre de la Gent Gran del Districte 5 i les representacions de l’associació Aires Nuevos i els casals de Sant Pere Nord, Can Parellada i Terrassa Centre.

Aquest darrer dia també es lliuraran els premis del concurs de pintura ràpida celebrat durant la Fira de la Gent Gran. Cadascun dels tres dies l’entrada al Centre Cultural costarà també un euro, que es destinarà a El Rebost.


L'any 2017 es va la Fira de la Gent Gran al recinte firal, després que el 2008 es va deixar de fer en aquest espai. L’edició de 2017 va aplegar unes 1.800 persones al recinte firal, mentre que les sessions al Centre Cultural Terrassa van atreure en conjunt al voltant de 6.000 espectadors.

 

Participació