Quines són les propostes per aquest diumenge a Terrassa?

El ballerí Ivan Vasiliev
El ballerí Ivan Vasiliev | Cedida
Redacció
15 d'abril del 2018
Aquest diumenge 15 d'abril Terrassa compta amb diverses propostes culturals, us en destaquem algunes:

Cursa solidària pel Dia Mundial del Parkinson
A partir de les 10 hores la plaça de la Cultura de Terrassa serà el punt de sortida.
L'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) organitza la III passejada i cursa solidaria el Dia Munidal del Parkinson. Amb el hastag #JoTambéSócParkinson l'entitat sense ànim de lucre anima als terrassencs i terrassenques a participar el diumenge 15 d'abril a la marxa. Es podrà fer una passejada de 2,5 km o una cursa de 5 km.

Fira de la Gent Gran 
Recinte Firal de Terrassa, a partir de les 9h, donatius d'un euro
El programa inclou un ampli ventall d'activitats, des d'espectacles i exhibicions de balls, a tallers, exposicions i havaneres. La majoria d'activitats van a càrrec dels socis i de les sòcies de les entitats, clubs i associacions de la gent gran de Terrassa.

Festival Didó de titelles
Vapor Gran i carrers del centre de Terrassa durant tot el dia
La quarta edició del Festival Didó de Música i Titelles de Terrassa arriba amb un munt d'activitats per a tota la familia. Se celebrarà entre el 13 i el 21 d'abril i enguany la proposta cultural arriba amb moltes novetats que persegueixen l’objectiu d’ampliar les sinergies amb altres esdeveniments del món artístic, així com amb agents culturals i educatius de la ciutat.

Visita guiada a la Masia Freixa
Oficina de turisme, plaça de Josep Freixa i Argemí, 11, a les 12h, gratuït
Es tracta d'una visita guiada pels racons d'aquest emblemàtic edifici de la nostra ciutat, situat al Parc de Sant Jordi. Els visitants podran conèixer de primera mà tot el que encara conserva aquesta casa modernista. 

Vermut musical 
Bau House, avinguda de Jacquard, 1 a les 12.30h, taquilla inversa
Allwoods - country band, inspirats en la genuïnitat dels grans artistes de la música country apareix Allwoods al panorama musical a nivell nacional i internacional. Partint dels arranjaments del country més pur que cal no oblidar-ho mai, hi sumen la riquesa instrumental també dels artistes més nous i potents dels CMA (Country Music Awards).

Matinal flamenc
Seu de Flamencologia ACA, avingunda d'Àngels Sallent 23, a les 12.30h, gratuït
Activitat de matinal flamenc de joves amb els cantaors Cristian Cosano i Victor de Paula acompanyats pel guitarrista David Candel. Tot seguit es farà un menú d'agermanament.

Menús de Tapes
Diferents restaurants de Terrassa, Viladecavalls i Vacarisses
Fins el 22 d'abril es podran degustar els millors menús de tapes proposats pels diferents establiments: croquetes de confit d’ànec amb poma, bikini trufat, coulant d’ou amb bolets i pernil... El Menú de Tapes consisteix en un mínim de cinc tapes creatives i innovadores per menú acompanyades de dues begudes (Estrella Damm o aigua) i un postre a un preu mig d'uns 20 o 25 euros per persona.

Exposició "Els tresors de la Seu d'Ègara"
Castell Cartoixa de Terrassa
L’exposició està formada per una vintena de plafons amb imatges del conjunt monumental acompanyades de textos explicatius que ajuden els visitants a conèixer la història i l’evolució d’un dels elements arquitectònics i patrimonials més importants, singulars i representatius de Terrassa, de Catalunya i d’Europa.

Ballarí Ivan Vasiliev
Centre Cultural de Terrassa, rambla d'Ègara 340 a les 18h
El talentós jove ballarí Ivan Vasiliev actua aquest diumenge 15 d’abril al Centre Cultural Terrassa amb un programa que inclou dues coreografies estrenades al 2016 i una nova adaptació de la suite d’El Corsari. Vasiliev actuarà amb un elenc d’alt nivell format per 11 ballarins dels teatres Mikhailovski i Bolxoi de Moscou.