Arriba la vuitena edició de la Festa de la Cultura Popular de Terrassa

Se celebrarà aquest dissabte 14 d'abril

Cercavila d'entitats de cultura popular de Terrassa
Cercavila d'entitats de cultura popular de Terrassa | Ramon Navarro
Redacció
10 d'abril del 2018
La Festa de la Cultura Popular de Terrassa, la Culturassa, arriba aquest dissabte 14 d'abril a la seva edició. El parc de Sant Jordi acollirà la vuitena edició de la fira d'entitats de la ciutat, organitzada per la Coordinadora de Grups de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Terrassa, que agrupa una quarantena de grups de cultura popular terrassenca. 

Durant tot el dia els terrassencs i terrassenques podran gaudir de la mostra de cultura popular amb estands i paradetes de les associacions. També es faran diversos tallers, actuacions i música. És una oportunitat per mostrar a la ciutat l'activitat que al llarg de l'any realitzen cadascuna de les entitat. També es fomenta la interrelació, el contacte i la cohesió entre els diversos grups i els seus components. 

La Culturassa començarà a les 11h del matí i s’allargarà fins a les 9h del vespre. Alguns dels actes més destacats són l'esmorzar gratuït que es farà a les 11h. A les 13h es farà el "toc de vermut" amb els grallers de totes les colles de Terrassa. A continuació es farà un dinar popular i ala tarda hi haurà l'actuació casatellera amb els Castellers i els Minyons de Terrassa, ball amb els "Ministrils del Raval". Finalment a les 20h es farà un acte de cloenda amb els diferents grups de foc de la Coordinadora.