La 17a Mostra d'Ensenyament obra les portes a Terrassa

Es podrà visitar fins el 27 d’abril al Centre de Documentació i Museu Tèxtil

El regidor de Joventut i Lleure Infantil, Jordi Rueda a la Mostra d'Ensenyament 2018
El regidor de Joventut i Lleure Infantil, Jordi Rueda a la Mostra d'Ensenyament 2018 | Ajuntament de Terrassa
Redacció
09 d'abril del 2018
Actualitzat el 11 d'abril a la 13:33h
El Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa acull, aquest mes d'abril, la 17a Mostra d'Ensenyament que organitza l'Ajuntament. La mostra ofereix informació i orientació personalitzada als i les joves de Terrassa i es podrà visitar fins el 27 d’abril. 

La Mostra d’Ensenyament té com a objectiu principal facilitar la transició acadèmica dels i les joves de Terrassa, posant al seu abast tota la informació sobre recursos formatius i oferint-los orientació i assessorament personalitzats sobre les diferents opcions educatives existents després de l’ESO. Les jornades estan pensades principalment per acollir visites concertades per alumnes de 4t d’ESO dels centres de secundària de Terrassa i a grups i entitats. Complementàriament, totes les tardes de dilluns a dimecres, de 17 a 18.45 h, la Mostra s’obre a tothom, donant lliure accés a alumnes d’altres cursos i fins i tot a famílies, resolent els seus dubtes i inquietuds de la mà de personal especialitzat. La informació que ofereix la Mostra és majoritàriament d’ensenyament regulat: cicles formatius, Batxillerat, ensenyament universitari; però també d’ensenyament no regulat: cursos, tallers i opcions per a aquells que no obtindran el Graduat de l’ESO. 

L’any passat la mostra, que s’havia fet sempre a la Casa Baumann, va canviar la seva ubicació pel Centre de Documentació i Museu Tèxtil i va estrenar un nou format, basat en una aposta més tecnològica i una nova metodologia de treball, que va obtenir excel·lents valoracions de l’alumnat que la va visitar (9,12 sobre 10). En total, van passar per la mostra més de 1.900 alumnes. Des del 2002, quan es va celebrar la primera edició, més de 10.000 estudiants han passat per la mostra.