Obres

Restriccions de trànsit al passeig Vint-i-dos de Juliol

Els treballs de millora es fan aquest dilluns i dimarts d'abril

per Redacció , Terrassa , 9 d'abril de 2018 a les 08:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El tram del passeig vint-i-dos de juliol entre la plaça de l'Estació del Nord i la carretera de Rellinars es veu afectat, aquest dilluns 9 i dimarts 10 d'abril per unes obres de millora de la calçada. En concret, se substitueixen dues juntes de dilatació. Com a conseqüència d’aquests treballs, el trànsit quedarà parcialment tallat en el tram afectat entre les 9.30h i les 17.30h, i els vehicles es desviaran alternativament per un dels dos carrils del passeig.

Les juntes de dilatació s’han deteriorat per la capacitat de moviment que suporten des que es va posar en marxa el soterrament de les vies de la RENFE, el maig del 1994. No obstant això, es tracta d’un treball de manteniment habitual. En aquest sentit, aquesta setmana s’ha fet una actuació similar al pont de la carretera de Montcada que travessa la riera de Les Arenes, al barri de Montserrat.

 

Participació