Jaume Puig serà el candidat d'ERC Ullastrell per les eleccions del 2019

És l’actual primer tinent d’Alcalde del govern d’Ullastrell i compleix el seu segon mandat a l’Ajuntament d’Ullastrell

Redacció
09 d'abril del 2018
Actualitzat el 31 de juliol a les 11:26h

Jaume Puig i Joan Ballbè Foto: Cedida


L'assemblea local d’ERC Ullastrell ha escollit a Jaume Puig i Puig com a candidat a l’alcaldia per als republicans a les properes eleccions municipals que se celebraran el maig de 2019. La decisió, presa per unanimitat de la militància, es proposà a l’assemblea després de que l’actual número 1 i alcalde d’Ullastrell, Joan Ballbè anunciés fa uns mesos que no repetiria com a candidat a les properes eleccions.

Jaume Puig, militant d’ERC, és l’actual primer tinent d’Alcalde del govern d’Ullastrell i compleix el seu segon mandat a l’Ajuntament d’Ullastrell. Va ser escollit regidor el 2011 quan ocupava la quarta posició a la llista d’ERC. Llavors desenvolupà la seva tasca en les regidories de Comunicació, Joventut i Esports. Actualment porta les regidories d’ Obres i Serveis, Promoció Econòmica i Local, Joventut i Cultura i exerceix com a portaveu del grup municipal dels republicans. Puig és graduat en comunicació tot i que va cursar també estudis relacionats amb l’educació social i l’administració pública. A dia d’avui regenta un negoci de restauració. També va ser secretàri d’organització d’ERC Vallès Occidental aixi com membre de diverses comissions internes del partit republicà.

A un any de les eleccions ERC Ullastrell ha de conformar la llista electoral i dissenyar les propostes i projectes que segons Puig "han d’aconseguir representar la transversalitat del nostre projecte al municipi i intentar sumar el màxim de persones a aquest repte tant il·lusionant com és poder seguir millorant el municipi amb la participació de tothom". També ha volgut agraïr la tasca que està portant a terme l’actual alcalde Joan Ballbè, "qui deixa un llistó altíssim i un impressionant llegat en els seus mandats. En Joan ha estat , és i serà, un referent en la política local d’incalculable valor", ha assegurat Puig.