El PSC de Terrassa fa una jornada per valorar la seva actuació amb la militància

Es fa aquest dissabte 7 d'abril al casal cívic de Can Parellada

Redacció
06 d'abril del 2018

Roda de premsa del PSC Foto: Cedida


La militància socialista terrassenca està cridada aquest dissabte a participar a la Jornada sobre Política Municipal, en la que es debatrà i s’avaluarà l’execució del programa electoral 2015 del PSC a la ciutat. Segons ha explicat el secretari d’Organització de l’agrupació local, Javi García "l’objectiu és implicar la militància, donar-los veu i fer un exercici d’autoavaluació per veure quants dels 500 compromisos inclosos en el programa ja s’han dut a terme, quants no s’han pogut desenvolupar i per quins motius i quins són els projectes prioritaris que hem d’afrontar en aquest any de legislatura que queda al capdavant de l’Ajuntament de Terrassa". Per fer-ho, els socialistes han organitzat cinc comissions de treball per àrees. 

L'objectiu d’aquestes sessions de treball és fer un informe que s’acabarà presentant i posant en comú davant tota la militància socialista, en la propera assemblea del partit a Terrassa que es celebrarà entre els mesos d’abril i maig. La secretària de Política Municipal del PSC Terrassa, Josefina Merino, ha expressat que "El municipalisme, la política de proximitat, és una de les principals característiques del PSC". Per Merino "la política que fem dia a dia és el més prioritari".

Un cop finalitzada aquesta part de treball intern hi haurà una segona part de la Jornada pública, oberta a tota la ciutadania. A partir de les 13h, se celebrarà l’acte de cloenda que comptarà amb la presència la primera secretària de la Federació del PSC Vallès Oest i alcaldessa de Rubí, d’Ana Maria Martínez, l'alcalde de Cornellà de Llobregat i vicepresident de l’AMB, Antoni Balmón, i la primer secretari del PSC a Terrassa i alcalde d’aquesta ciutat, Alfredo Vega.