Es presenta el Sindicat de Llogaters a Terrassa

L'acte es fa aquest divendres 6 d'abril a les 19 hores

Redacció
06 d'abril del 2018
Actualitzat a les 9:13h

Una casa amb un cartell de lloguer Foto: ACN


L'Ateneu Candela acull, aquest divendres 6 d'abril, la presentació del Sindicat de Llogaters a Terrassa. A partir de les 19h es presentarà l'experiència del Sindicat de llogaters que ja funciona a Barcelona i molts llocs de Catalunya, així com es debatrà sobre les problemàtiques, reptes i tendències en quant el dret a l'habitatge en mode de lloguer a l'Àrea Metropolitana i concretament a la ciutat de Terrassa.

La presentació, sota el lema "En defensa d'un lloguer just!" anirà a càrrec de Carlos Pallarol Collados membre del Sindicat de Llogaters, el qual explicarà com funciona el sindicat, així com, la situació de habitatge de lloguer a l'àrea metropolitana de Barcelona.L'acte estarà moderat per Emilce Mira, activista pel dret a l'habitatge participant del Ateneu Candela.

Des del col·lectiu es vol denunciar "la greu situació context de bombolla de lloguers, on cada vegada més s'imposa l’habitatge de lloguer com a objecte d’especulació per davant de la seva funció social i residencial on construir projectes de vida".