Les acrobàcies del Cric Ambar, al Centre Cultural de Terrassa

L'espectacle es fa el diumenge 8 d'abril a la tarda

Cric Ambar
Cric Ambar | Cedida
Redacció
06 d'abril del 2018
Després de girar pels millors festivals d’Europa, la companyia BotProject presenta ​"Ambar​", un espectacle que combina el circ, instruments musicals i vídeos animats amb dos entranyables companys de viatge, l'Antonio i el Paco. ​Ambar ​es podrà veure aquest diumenge, a les 18h, al Centre Cultural Terrassa.

L’Antonio i el Paco, dos immigrants de la València rural, es retroben dins el món del circ, la seva font de subsistència i de saviesa interior. En el transcurs del seu viatge de vida, són testimonis de l’evolució del món del circ i buscant l’acceptació de la societat que els envolta, es retroben i decideixen abandonar-ho tot i prosperar a la vida.

L’espectacle sintetitza i equilibra les tècniques circenses, musicals, dramàtiques i de vídeo animació. Com si del Quixot i el seu escuder estiguéssim parlant, els dos artistes utilitzen el mateix circ d’avui com a eina per donar esperança, ja que consideren que si el circ ha demostrat alguna cosa és que l’ésser humà és capaç d’aconseguir l’impossible. L’Antonio, ja en la maduresa, i treballant com a mestre de cerimònies del seu propi circ, es pregunta: Què és avui, el circ? En quin món ens trobem? Quin paper pot jugar? 




La companyia es va formar al 2007 quan els seus components (Lucas i Àngel) van unir les seves aptituds interpretatives i acrobàtiques per a la creació d’un número de trampolí per a la mostra de l’Associació de Circ Rogelio Rivel durant les festes de la Mercè de Barcelona El resultat obtingut va resultar molt satisfactori pels dos acròbates i van decidir unir forces per crear una nova companyia de circ especialitzada en trampolí i acrobàcies.