El Festival Didó arriba a la quarta edició amb un munt de novetats

Se celebrarà del 13 al 21 d'abril a Terrassa

El Vapor Gran s'ha omplert d'espectacles i tallers per als menuts
El Vapor Gran s'ha omplert d'espectacles i tallers per als menuts | Ramon Navarro
Redacció
05 d'abril del 2018
Actualitzat a les 16:07h

La quarta edició del Festival Didó de Música i Titelles de Terrassa arriba amb un munt d'activitats per a tota la familia. Se celebrarà entre el 13 i el 21 d'abril i enguany la proposta cultural arriba amb moltes novetats que persegueixen l’objectiu d’ampliar les sinergies amb altres esdeveniments del món artístic, així com amb agents culturals i educatius de la ciutat.

El programa de la quarta edició del festival s'ha presentat aquest dimecres a Terrassa on es podran veure des de les propostes més tradicionals a les més innovadores situades en diferents punts i espais de la ciutat. Els espectacles aniran adreçats especialment al públic familiar i a tots els infants.

Durant l’intens cap de setmana del Festival Didó, els espais del centre de Terrassa, amb focus al Vapor Gran, s’omplen de música i de titelles de diferents tipus i tècniques, de la mà de músics i companyies titellaires d’arreu de Catalunya que fan gaudir petits i grans tant en els espais exteriors com en els interiors.

El Festival Didó de Música i Titelles de Terrassa va néixer l’any 2015 amb la voluntat d’acostar el públic familiar a l’oci cultural, específicament a la música fent tàndem amb l’atractiva i visual art escènica dels titelles, i consolidar-se com a una cita cultural imprescindible per a les famílies. El festival, que se celebra durant el mes d’abril, està impulsat per l’Associació Amics de la Música de Terrassa i el CEM Escola de Música i Grau Professional, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa.