S'incendia un àtic al carrer del Nord de Terrassa

En el moment dels fets no hi havia ningú a dintre de l’habitatge

Redacció
05 d'abril del 2018
Actualitzat a la 13:46h
A les 16h del dimecres, el 112 va informar la Policia Municipal d’un incendi en un habitatge, concretament un àtic, del carrer del Nord, a l’alçada del carrer de la Mina. Des de la Central de Comandament es van comissionar dos vehicles patrulles. Així mateix, es va mobilitzar un altre vehicle patrulla per tallar el carrer del Nord a l’alçada de l’estació de la Renfe.

Els agents van parlar amb un veí de l’habitatge, que va informar que al pis afectat hi vivia una persona gran i que era possible que estigués a dintre. Els agents van trucar a la porta, però no va obrir ningú i estava tancada amb clau. Un dels agents va accedir a la terrassa de l’immoble des de el patí del veí i va observar com sortia força fum per sota de la persiana.

L’agent va forçar una finestra i va accedir al pis, que estava ple de fum i amb alguns mobles cremant. L’agent va extingir les flames amb un extintor que li va facilitar el veí i va buscar a l’habitant del pis, sense èxit. Amb l’ajut de més agents, van poder obrir les finestres per airejar l’habitatge. Els efectius de dues dotacions del Parc de Bombers de Terrassa van sufocar totalment l’incendi i van comprovar que no hi havia cap persona a dintre.

Els agents van observar la terrassa del pis afectat, on s’estava instal·lant tela asfàltica per a impermeabilitzar-la, una operació per a la que es fa servir un bufador, que era al lloc, amb una ampolla de gas butà. Sembla que l’incendi es va originar a conseqüència d’aquests treballs de reparació i que, en el moment en que es va produir, no hi havia cap treballador a la terrassa. Més tard el titular es va presentar a l’habitatge, que hi va poder accedir sense cap més incidència.