Conferència d'Òscar Cadiach al Centre Excursionista de Terrassa

Es fa el dijous 12 d'abril

Òscar Cadiach
Òscar Cadiach | Cedida
Redacció
08 d'abril del 2018
El Centre Excursionista de Terrassa acull una conferència d'Òscar Cadiach, el primer català que ha¡ aconseguit l'ascensió as 14 vuit mils ense oxigen. La conferència sota el títol "Always Up!" es farà dijous 12 d'abril a les 19.30h a la sala d'actes de la seu del Centre Excurisonista.

En aquesta conferència, Òscar Cadiach, alpinista, empresari, conferenciant, productor de documentals i professor de l'MBA-URV, compartirà amb els assistents les seves experiències alpinístiques, però també els aprenentatges que n’ha extret i que ha pogut aplicar en la resta dels seus àmbits professionals.

La gesta d'Òscar Cadiach és una gesta esportiva de primer ordre, que requereix una preparació física i emocional extraordinàries i un desplegament organitzatiu i logístic complex. Molt poques persones han assolit aquest repte i el fet d’haver-lo aconseguit el situa com un dels grans esportistes de tots els temps.

"Always Up!" És una conferència dirigida als amants de la muntanya i als alpinistes, però també a emprenedors que podrien aplicar als seus projectes les disciplines i els mètodes organitzatius que han sigut necessaris per aconseguir un repte com l’ascensió als catorze vuit mils de la Terra.