Arriba la segona edició del «Menús de Tapes» a restaurants de Terrassa, Viladecavalls i Vacarisses

Es farà del divendres dia 6 d'abril fins el diumenge dia 22 d’abril i participaran 19 restaurants

per Redacció , 4 d'abril de 2018 a les 12:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca amb la col·laboració d’Estrella Damm presenten la segona edició dels Menús de Tapes. Després de l’èxit obtingut l’any passat, la segona edició començarà el proper divendres dia 6 d'abril fins el diumenge dia 22 d’abril i participaran 19 restaurants, repartits entre Terrassa, Viladecavalls i Vacarisses.

Durant aquests quinze dies es podran degustar els millors menús de tapes proposats pels diferents establiments: croquetes de confit d’ànec amb poma, bikini trufat, coulant d’ou amb bolets i pernil... El Menú de Tapes consisteix en un mínim de cinc tapes creatives i innovadores per menú acompanyades de dues begudes (Estrella Damm o aigua) i un postre a un preu mig d'uns 20 o 25 euros per persona.

  
Hi participen el Bar Restaurant Parada, Bizarre Restaurant&Cocktails, Casal de Cultura de Vacarisses, Dot, El Cafè de l’Aula, El Cultural, El Disset, El Racó del Cava, L’Alegria del Teatre, Hostal del Fum, La Cuina d’en Brichs, La Taverna del Ciri, La Torreta, La Venta, LlumíRestaurant, Restaurant Sara, Ristol Viladecavalls, Súbit Restaurant, Zurito. Les guies per poder seguir aquesta jornada es podran trobar als mateixos establiments que la fan, al Gremi o a la Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Terrassa (Casa Masia Freixa).

 

Participació