Li explota un pneumàtic i xoca contra un arbre

El conductor el vehicle va donar positiu en la prova d'alcoholèmia

Redacció
05 d'abril del 2018
A les 6.15h de diumenge, el 112 va informar la Policia Municipal que un vehicle s’havia sortit de la via i havia col·lidit amb un arbre i hi havia una persona ferida. Sembla que l’accident va tenir lloc quan el vehicle circulava per la rotonda i un pneumàtic va explotar, va perdre el control de la direcció i es va sortir de la via fins a col·lidir amb un arbre.

Una patrulla va realitzar una inspecció ocular i informe tècnic d’accident. Els agents van informar que al lloc hi havia una ambulància atenent al ferit. Al conductor se li va realitzar la prova de detecció alcohòlica en un etilòmetre portàtil, i aquest va donar un valor positiu de 0,59 mg/l. Finalment, l’ambulància el va traslladar a l’Hospital de Terrassa. També van demanar la intervenció de la grua municipal per retirar el vehicle del mig de la via i poder restablir la circulació.

Una unitat policial es va traslladar al Hospital per fer la prova de detecció alcohòlica en un
etilòmetre portàtil evidencial al conductor, que va tornar a donar un valor positiu de 0,60mg/l i 0,60 mg/l. Els agents van denunciar penalment al conductor i el seu vehicle va quedar immobilitzat mecànicament.