Quines són les propostes per aquest diumenge a Terrassa?

Redacció
08 d'abril del 2018
Masia Freixa
Masia Freixa | Cedida
Aquest diumenge 8 d'abril Terrassa compta amb diverses propostes culturals, us en destaquem algunes:

Vermut musical 
Bau House, avinguda de Jacquard, 1 a les 12h, taquilla inversa
Mabel Flores, presentant nou disc "entre mujeres" acompanyada del Jofré Orús (guitarra elèctrica), Perilles Sánchez (bateria), Mar Safont (baix) i Sara Castillo (teclat) ofereiran un concert únic i que no tornarà a repetir-se, carregat de sensibilitat, feminisme i tendressa i replet de convidades molt especials. Aquest nou disc, publicat el passat 13 de març a diferents plataformes digitals, centra tota la seva atenció en la dona i la lluita per la justícia social, la llibertat i la igualtat, reivindicant la necessitat de crear aliances i xarxes de solidaritat.

Visita guiada a la Masia Freixa
Oficina de turisme, plaça de Josep Freixa i Argemí, 11, a les 12h, gratuït
Es tracta d'una visita guiada pels racons d'aquest emblemàtic edifici de la nostra ciutat, situat al Parc de Sant Jordi. Els visitants podran conèixer de primera mà tot el que encara conserva aquesta casa modernista. 

Matinal flamenc
Seu de Flamencologia ACA, avingunda d'Àngels Sallent 23, a les 12.30h, gratuït
Activitat de matinal flamenc de joves amb els cantaors Pedro Oliva i Antonio Rodríguez i la guitarra de Rubén Reche. Tot seguit es farà un "potaje" popular amb servei de barra amb tapes. 

Escenes d'òpera
Auditori Municipal de Terrassa, passeig Ernest Lluch, 1, 18h
Vetllada lírica on es podrà gaudir d'alguns fragments d'òperes cèlebres i reconegudes com Puccini, Verdi i Donizetti amb les veus dels solistes el cor dels Amics de l'Òpera i Sarsuela de Terrassa.