Sant Cugat atura la implantació d'una zona de pagament a Can Sant Joan

L'Ajuntament volia que entrés en servei una tarifa d'1,10 euros al juliol

per Redacció, 4 d'abril de 2018 a les 11:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sant Cugat ha posposat la implantació d'una zona de pagament per a l'estacionament de vehicles en el Parc d'Activitats Empresarials de Can Sant Joan, que estava previst per al juliol sota el nom d'àrea taronja i amb un cost d'1,10 euros diaris.

Ha justificat aquest ajornament per les negociacions mantingudes amb els diferents agents implicats i ha condicionat la seva posada en marxa a l'espera que s'instal·li un nou enllumenat, carrils per a bicicleta -12 quilòmetres nous que connectin amb estacions de Rodalies i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ( FGC)-, millores en el transport públic, la construcció de més de 400 places d'aparcament i restringir de moment l'aplicació a les tres zones d'estacionament noves i no a la totalitat del parc empresarial.


Amb la finalitat de definir aquesta zona, s'ha creat una comissió que agrupa membres municipals i treballadors del sector empresarial i educatiu, presents a Can Sant Joan, que estudiarà alternatives al cotxe privat, afavorirà l'ús de la bicicleta i abordarà la implantació de la zona taronja, acordant diferents tarifes per als diversos usuaris de l'àrea, entre altres iniciatives.

Sant Cugat compta amb un pla específic per Can Sant Joan que busca promoure la mobilitat sostenible i millorar la qualitat de l'aire, a més de facilitar el dia a dia en aquesta part industrial del municipi que concentra 15.000 persones, entre treballadors, estudiants i ciutadans.

 

Participació