Sorteig d'entrades pel circ Ambar

Tindrà lloc el diumenge 8 d'abril al Centre Cultural Terrassa

Cric Ambar
Cric Ambar | Cedida
Redacció
03 d'abril del 2018
Actualitzat a les 11:44h
 
LaTorre, amb la col·laboració del Centre Cultural Terrassa, sorteja un pack familiar per l'espectacle de circ Ambar que l'equipament egarenc acollirà el diumenge 8 d'abril a les 18h.

L’Antonio i en Paco, dos immigrants de la València rural, es retroben dins el món del circ, la seva font de subsistència i de saviesa interior. En el transcurs del seu viatge de vida, són testimonis de l’evolució del món del circ i  buscant l’acceptació de la societat que els envolta, es retroben i decideixen abandonar-ho tot i prosperar a la vida.

L’espectacle sintetitza i equilibra les tècniques circenses, musicals, dramàtiques i de vídeo animació. Com si del Quixot i el seu escuder estiguéssim parlant, els dos artistes utilitzen el mateix circ d’avui com a eina per donar esperança, ja que consideren que si el circ ha demostrat alguna cosa és que l’ésser humà és capaç d’aconseguir l’impossible. L’Antonio, ja en la maduresa, i treballant com a mestre de cerimònies del seu propi circ, es pregunta:

Què és avui, el circ? En quin món ens trobem? Quin paper pot jugar? 

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:





Normes del concurs:

Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic.

* El termini per participar al sorteig es tancarà el divendres dia 6 d'abril a les 12:00h, quan es procedirà a fer-ne el sorteig.

* Un cop fet el sorteig, LaTorre contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.