Tres accidents amb motocicletes implicades

Van passar dimarts i els conductors van resultar ferits lleus

Redacció
29 de març del 2018
Un turisme i una motocicleta van col·lidir ahir a les 11.42h a l’avinguda del Vallès, en sentit sud, quan intentaven girar cap al carrer de Sant Tomàs. El conductor de la motocicleta va ser atès per una ambulància al lloc dels fets i va ser traslladat a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa amb lesions de pronòstic lleu.

Un altre accident es va donar a les 13.14h. L’agent encarregat de la regulació del trànsit a la plaça del Doré va alertar a la prefectura de la Policia Municipal que s’havia produït un accident entre una motocicleta i un turisme a la cruïlla de la Rambleta del Pare Alegre amb el carrer de Sant Sebastià. Un dels conductors no va respectar la fase vermella d’un semàfor els vehicles van col·lidir, resultant ferit lleu el conductor de la motocicleta, que va ser traslladat per una ambulància a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

El tercer accident va ser amb el conductor d’un ciclomotor que va trucar a la prefectura de la Policia Municipal a les 21h informant que havia estat implicat en un accident de trànsit ocorregut al passeig del Vint-i-dos de Juliol. Una vegada al lloc, la dotació policial va ser informada pel conductor del ciclomotor que l’altre implicat havia estat un turisme de color vermell que havia marxat del lloc sense donar cap dada. El conductor del ciclomotor va ser traslladat a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa on va ser atès de lesions de pronòstic lleu.