Ciutadans celebra la resolució judical en contra de l'adhesió de Terrassa a l'AMI

El seu portaveu assegura que "la resolució dóna la raó als quals sempre hem plantat cara a l'independentisme amb la llei a la mà"

28 de març del 2018
Actualitzat a les 9:32h

Javier González, portaveu de Ciutadans Terrassa. Foto: Cs Terrassa


El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Terrassa, Javier González, s'ha mostrat satisfet per la resolució judicial contra l'acord de l'ajuntament que va propiciar l'entrada de la ciutat en la Associació de Municipis per la Independència(AMI). El partit ha fet públic un comunicat on González ha expressat que "la resolució ve a donar la raó als quals sempre hem plantat cara a l'independentisme amb la llei a la mà".

També ha afegit que aquesta sentència "se suma a altres com la de l'ajuntament de Reus de l'any passat o la que va fer referència també a l'adhesió de la Diputació de Tarragona". El portaveu ha carregat contra el Partit Socialista i ha dit que "a l'independentisme se li guanya tenint clares les conviccions i no rient-los les gràcies, com ha fet sempre el PSC a la nostra ciutat", en referència al suport dels socialistes a l'entrada del municipi en la AMI, que des de Ciutadans han qualificat d'una acció "per pura supervivència política".