Jornada de portes obertes a futurs residents de la MútuaTerrassa

Els graduats i llicenciats van poder visitar l'Hospital Universitari Mútua Terrassa

Redacció
30 de març del 2018

Jornada de portes obertes a l'Hospital Universitari Foto: HUMT


L'Hospital Universitari Mútua de Terrassa (HUMT) va celebrar una jornada de portes per ​donar a conèixer l'activitat assistencial, docent i investigadora del centre. La jornada va comptar amb un centenar de graduats i llicenciats que contemplen la possiblitat de realitzar la seva residència a l'HUMT. 

Els nous residents van poder conèixer de primera mà les instal·lacions de diferents unitats docents de l'HUMT. La jornada també va comptar amb els parlaments del gerent de l’Àmbit de Servei Assistencial de MútuaTerrassa, el Dr. Carles Fontcuberta, la directora mèdica de l'Àmbit de Servei Assistencial, Dra. Rosa Asbert, el director de Docència de l’HUMT en funcions, el Prof. Alejandro de la Sierra, l'adjunta a la direcció de Docència en funcions, la Dra. Cristina
Estrada, i la cap d'estudis de la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària, la Dra. Montserrat Gavagnach.

MútuaTerrassa és referent en formació Sanitària especialitzada des de l’any 1989. L’HUMT és un dels 8 hospitals de major complexitat de Catalunya, és Hospital Universitari per la Universitat de Barcelona (UB) des del passat 2008 i forma part del Campus de Salut de la Universitat de Barcelona (HUBc) i del Campus Universitari de Salut MútuaTerrassa.