VÍDEOS Unes 500 persones tallen durant uns moments la C-58 a Terrassa

Centenars de persones, convocades pel CDR de la capital vallesana, s'han desplaçat des dels jutjats fins a l'autopista

Tall de trànsit a la C-58.
Tall de trànsit a la C-58. | Anna Mira
26 de març del 2018
Actualitzat el 28 de març a les 10:02h

Tall de trànsit a la C-58. Foto: Anna Mira


Centenars de persones han tallat a les nou de la nit la carretera C-58 a l'altura de Terrassa per demanar la "llibertat dels presos polítics". El tall de carretera ha estat informat pel Servei Català de Trànsit, i difós, entre d'altres, a través del canal de Twitter del Comitè de Defensa de la República (CDR) de Terrassa. Mitja hora després, cap a dos quarts de deu, s'ha reobert la circulació.
 

La manifestació ha començat cap a les vuit del vespre al Raval de Terrassa, i des d'allà s'ha adreçat cap a la carretera C-58 amb crits com "Som República", picant cassoles o fent sonar xiulets. Al capdavant de la manifestació, dues pancartes en què es podia llegir "Llibertat presos polítics catalans ara" i "Defensem la República sense por".

El Raval de Montserrat, ple de ciutadans malgrat la pluja

A dos quarts de vuit del vespre l'ANC i els CDRs han convocat una concentració davant de l'Ajuntament de Terrassa quan ha caigut una forta pluja que l'ha fet perillar durant uns minuts. A poc a poc ha afluixat i malgrat ha estat un constant obrir i tancar els paraigües, el Raval de Montserrat s'ha omplert de terrassencs i terrassenques que han sortit al carrer per cridar en contra de la situació que viu Catalunya. La concentració ha començat amb un llarg minut de silenci per la detenció, aquest diumenge, de Carles Puigdemont. L'ANC i els CDRs han llegit els comunicats criticant la situació i també l'actuació policial de diumenge a les diferents capitals catalanes.