Prodis posa en marxa la campanya «Una raó per córrer» per animar la participació a la cursa per la justícia social

El període d'inscripció per la cursa acaba el 15 d'abril

Campanya "Una raó per córrer" de Prodis
Campanya "Una raó per córrer" de Prodis
Redacció
29 de març del 2018
Actualitzat el 12 d'abril a les 15:11h
Prodis ha posat en marxa la campanya "Una raó per córrer" amb en Jose, usuari del Centre de Paràlisi Cerebral de Terrassa. Ell és el primer a explicar quina és la seva raó per córrer la Cursa per la Justícia Social, que se celebrarà el pròxim diumenge 22 d'abril. 
 
Aquesta campanya consta de cinc petites peces audiovisuals que la fundació farà públiques abans del 15 d’abril que és quan acaba el període d’inscripció a la cursa. Persones del Centre de Paràlisi Cerebral, persones del Servei de Teràpia Ocupacional i voluntaris de Prodis explicaran quina és la seva raó per córrer, ser voluntari  o atleta motor a la Cursa per la Justícia Social per motivar i fer visible quins són els motius que els mouen a córrer la cursa. 

Jose explica els seus motius a través de comunicació amb codi pictogràfic i ara espera la resposta de tots els esportistes i voluntaris que han participat en aquest esdeveniment. 



El que vol Prodis amb aquesta campanya és motivar a la participació d’aquest esdeveniment a través de testimonis directes. Així doncs, la campanya acaba amb la pregunta "tu, perquè corres?" per incitar a l’espectador a explicar el seu motiu per les xarxes socials, i així, ajudar i fer més gran la difusió d’aquest esdeveniment solidari, esportiu, reivindicatiu i inclusiu de la nostra ciutat.
 
Si vols explicar el teu testimoni i ajudar amb la difusió d’aquest acte solidari de Terrassa ho pots fer amb una foto, vídeo o escrit etiquetant les xarxes socials de Prodis a @prodisterrassa i fes servir els hashtags #UnaRaóPerCórrer #JoCorroPer