​Ingressa a presó l'autor de dos robatoris amb intimidació a Montcada i Reixac

El detingut, a qui se'l relaciona amb dos robatoris violents, amenaçava les víctimes amb una navalla

Redacció
26 de març del 2018
Actualitzat a les 17:19h
Els Mossos d'Esquadra van detenir el 20 de març un jove de 18 anys, de Guinea Equatorial i veí de Montcada i Reixac com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb intimidació. L'arrestat utilitzava una navalla per amenaçar les seves víctimes. El dia 14 de març sobre les 20:50 hores un jove de 19 anys va ser víctima d'un robatori per part de tres joves que van envoltar-lo. Un dels agressors portava una navalla a la mà i el va amenaçar per robar-li el telèfon mòbil.
 
El segon fet va passar el 16 de març, al barri de Can Cuiàs de la localitat de Montcada i Reixac. L'autor es va adreçar a dos menors d'edat, els va amenaçar amb una navalla i els va sostreure els dos telèfons mòbils que diuen a sobre. Tot seguit, va córrer cap al metro per tal de fugir del lloc. De resultes de la investigació, els agents van poder identificar i detenir l'autor dels dos robatoris.
 
La investigació continua oberta i no es descarten més detencions. El dia 22 el detingut va passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Cerdanyola del Vallès, que va decretar els seu ingrés a presó.