Canvis a les línies de Rodalies del Vallès

Per Setmana Santa

Redacció
27 de març del 2018
Actualitzat el 29 de març a les 19:48h
Rodalies adapta els trens durant la Setmana Santa. Els serveis de la línia R7 (Barcelona Sant Andreu Arenal – Cerdanyola Universitat), entre el 24 de març i el 2 d’abril, Rodalies de Catalunya reajusta el seu servei a la línia R7  que no prestarà el servei durant les vacances de Setmana Santa a causa de l’important descens de la demanda que es registra en aquesta línia. Així mateix, tres trens de la línia R4 amb destinació Cerdanyola UAB finalitzaran el seu recorregut a Sant Andreu Arenal.
 
En general, el servei de Rodalies de Catalunya es reforçarà amb més de 10.000 places als trens regionals de les línies R15 (Barcelona Estació de França – Riba-roja d’Ebre per Tarragona i Reus) i R16 (Barcelona Estació de França – Tortosa/Ulldecona per Tarragona) per facilitar el desplaçament de viatgers a la zona de la Costa Daurada i del Camp de Tarragona.
 
Pel que fa als serveis de les rodalies de Girona, Renfe ha programat un reforç especial el divendres 30 de març per tal de facilitar els desplaçaments durant el periode de vacances.
 
Així mateix, la línia R11 comptarà amb dos serveis de reforç el divendres 30 de març entre Barcelona i Girona, fent parada a Sant Celoni, Maçanet-Massanes, Sils i Caldes de Malavella. El primer reforç circularà  amb sortida de Barcelona Sans a les 13.46h i arribada a Girona a les 15.03 hores. I en sentit contrari el servei addicional circularà amb sortida de Girona a les 16.49 hores i arribada a Barcelona Sants a les 18.09 hores.