La terrassenca Gemma Humet s'afegeix al cartell d'artistes del Fresc Festival

Actuarà el 23 de juliol acompanyada del Cor Infantil de la Unió de Granollers

Gemma Humet al cicle musical de Vesprades de Tardor
Gemma Humet al cicle musical de Vesprades de Tardor | Toni Carrasco
Redacció
26 de març del 2018
L’artista terrassenca Gemma Humet ha afegit el seu nom al programa del Fresc Festival 2018. L’egarenca oferirà un concert conjunt amb el Cor Infantil de la Unió de Granollers, dirigit per Josep Vila. Serà un espectacle amb la fusió de les cançons populars de la Mediterrània amb composicions originals d’Eduard Iniesta i Piti Español.
 
Serà el 23 de juliol i tindrà lloc a l’Amfiteatre de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859. Humet actuarà en una proposta musical que durà per títol Els colors del mar. Però no serà, per ara, l’única Gemma a Sabadell. Gemma Abrié i Manel Camp, al piano, aproparan al públic el Jazzcàntic, un concert basat en les peces més emblemàtiques de la música antiga interpretades en clau de jazz.
 
Aquestes dues incorporacions al certamen, que celebrarà la segona edició el 24 de juny al 24 de juliol, s’afegeixen a noms com el de Manu Guix, que presentarà el darrer treball Després de tot. Així com Joan Miquel Oliver, que actuarà el 28 de juny, i el de Roger Mas, que el 4 de juliol visitarà Sabadell amb l’àlbum Parnàs sota el braç.