Carreteres tallades arreu del territori en resposta a la detenció de Puigdemont

S'ha interromput la circulació de vehicles a la C-14 a Ponts, la C-16 i la C-25 a Sallent, l'N-340 a l'Ampolla i Camarles i l'N-154 a Puigcerdà

Imatge del tall de la C-16 a Gironella
Imatge del tall de la C-16 a Gironella | Cedida
Redacció
25 de març del 2018
Actualitzat el 26 de març a les 10:47h
La detenció de Carles Puigdemont han desfermat una onada de multitudinàries manifestacions arreu del territori. A banda de les manifestacions a Barcelona convocades pels CDR i l'ANC, també hi ha concentracions davant les subdelegacions del govern de Lleida, Tarragona i Girona. A més, hi ha hagut talls de diverses carreteres.

Un grup de persones han tallat l'N-340 a Camarles durant prop d'una hora. També estan tallades la C-14 a Ponts, la C-16 i la C-25 a Sallent i l'N-340 a l'Ampolla. També hi ha hagut marxes lentes, entre elles la de l'A-2 entre Soses i Lleida. A més la manifestació de Barcelona causa circulació amb retencions a la Ronda Litoral.

A la Cerdanya s'ha tallat la frontera de Puigcerdà amb França. Al voltant de 300 persones s'han concentrat a la plaça d'Europa per bloquejar l'accés a la carretera de Llívia N-152 i Bourg Madame N-152. A Berga els manifestants han tallat la carretera C-16 a Gironella a primera hora però ara la situació ja està normalitzada en aquest punt i els membres del CDR del berguedà es concentren a Sallent.

A hores d'ara el trànsit està col·lapsada la C-25 a l'Eix Transversal tant en sentit Berga com Vic i també en direcció a Manresa. El Servei Català de Trànsit informa que l'AP-7 està tallada a Sant Gregori per manifestació i que hi ha retencions a la N-II a Bàscara direcció Barcelona per una marxa lenta. 

S'ha reobert el trànsit a la N-340 a Camarles (Baix Ebre) però es mantenté la manifestació a Tarragona que ha sortir des de la plaça Imperial cap a l'AP-7 a l'atura de Tarragona. A hores d'ara una riuada de gent talla l'A-7 i A-27 a Tarragona. 

A hores d'ara ja s'ha normalitzat la situació a l'A-2 a Acarràs en direcció Barcelona, a la C-14 a Ribera d'Urgellet en direcció Ponts i a la C-32 a Sant Pere de Ribes.