VÍDEOS i FOTOS Centenars de terrassencs exigeixen la llibertat dels presos polítics i els exiliats

El jutge Llarena ha dictat presó per Josep Rull, Jordi Turull, Raül Romeva, Dolors Bassa i Carme Forcadell | Els manifestants han cridat contra el PSC i l'alcalde Alfredo Vega

Concentració per la llibertat dels presos polítics
Concentració per la llibertat dels presos polítics | Anna Mira
23 de març del 2018
Actualitzat el 26 de març a les 9:48h
"Un altre divendres negre". Així ha començat la lectura del manifest que s'ha llegit aquest divendres al vespre davant de l'Ajuntament de Terrassa per rebutjar l'entrada a presó del terrassenc Josep Rull, Jordi Turull, Raül Romeva, Dolors Bassa i l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell.

Centenars de terrassencs han acudit al Raval de Montserrat, altres han anat a la manifestació de Barcelona. Els manifestants han cridat contra l'alcalde Alfredo Vega, han demanat la retirada de la bandera espanyola i altres crits com "PSC dimissió", "Fora, fora, fora la bandera i la justícia espanyola" o "Llibertat presos polítics i exiliats". 
 
Representants dels partits polítics independentistes (PDECat, ERC-Mes i la CUP) i també de l'ANC, d'Òmnium i dels CDRs han llegit el manifest que exigeix la llibertat dels presos polítics i també dels exiliats, com el terrassenc Lluís Puig. Han estat moltes les reaccions a les xarxes socials. Els Minyons de Terrassa han fet un pilar i l'anxeneta ha desplegat una bandera a favor de la democràcia.