Detingut quan intentava robar a l'interior d'un vehicle estacionat

Tres patrulles el van perseguir fins aturar-lo al carrer de Sant Cosme

Redacció
23 de març del 2018
Actualitzat a les 16:41h
A les 2.20 hores d’aquesta matinada, un vehicle patrulla de la Policia Municipal que realitzava servei ordinari de seguretat ciutadana, ha observat al carrer de Sant Damià, a l’alçada del carrer de Sant Tomàs, un individu manipulant la porta d’una furgoneta estacionada. En adonar-se de la presència policial, aquesta persona ha sortit corrent en sentit contrari, moment en el que s’ha iniciat una persecució policial, a la que s’hi han sumat dues patrulles més.

Els agents han aturat al sospitós al carrer de Sant Cosme i aquest anava indocumentat. Una patrulla ha inspeccionat la furgoneta i ha trobat al terra una bossa amb diverses eines, com tres tornavisos, una clau anglesa i unes tenalles. En la inspecció ocular de la furgoneta els agents han observat que presentava danys al pany i a la porta del conductor, i també danys a la porta de l’acompanyant i a una de les portes laterals.

Els agents han aixecat acta dels danys observats i han contactat amb el titular de la furgoneta, que ha posat la denúncia per intent de robatori. El sospitós ha estat detingut per un intent de robatori amb força a l’interior de vehicle i traslladat a la Prefectura, on s’han instruït diligències penals.