La «Fira del Vehicle d’Ocasió Vallès Motor» escalfa motors

Serà els dies 20, 21 i 22 d'abril al Recinte Firal de Terrassa

Redacció
19 d'abril del 2018
Els dies 20, 21 i 22 d'abril el Recinte Firal de Terrassa acull la 21a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió Vallès Motor. Amb una llarga trajectòria al sector, el saló registra la participació de marques de renom i milers de cotxes venuts. Durant els tres dies de fira, els visitants trobaran una gran oferta de vehicles d’ocasió, de totes les gammes de concessionaris de Terrassa i rodalies.

Any rere any, Vallès Motor compta amb la presència de marques d’automòbils desta- cades que mostren una gran oferta de vehicles de quilòmetre 0, seminous i de segona mà al Recinte Firal de Terrassa, un espai de 3.500 m2 . L'entrada és gratuïta i el públic que s’interessi en algun dels cotxes comptarà amb l’assessorament professional de les diferents marques.

Els expositors confirmats per a la 21a edició del Vallès Motor són Auser, Sarsa Audi, CSM Grup, Sarsa Skoda, Movento, Sarsa Volkswagen, Motor Munich, Stern Motor, Sarsa Seat i Terrauto. Els expositors participants oferiran promocions especials amb motiu del saló. D’aquesta manera, tothom qui visiti la fira podrà gaudir dels grans descomptes i preus especials que els concessionaris ofereixen únicament al Vallès Motor. El client té la possibilitat de provar el cotxe que li interessi abans de comprar-lo.

Les vendes de vehicles de segona mà a Catalunya el 2017 van créixer un 10,7% respecte l’any anterior, fins a situar-se en les 311.015 unitats, segons dades de la consultora MSI per a la Federació d’Associacions de Concessionaris de l’Automoció (Faconauto).