​Castellbisbal tornarà a expedir DNIs a partir del 26 d'abril

El servei estava suspès des del mes d’octubre

Redacció
23 de març del 2018
Actualitzat el 26 de març a les 10:46h
La Policia Nacional tornarà a oferir el servei d’expedició del DNI al poble. Així ho han confirmat els responsables policials aquesta setmana en un escrit on, a més, han fet saber que el primer dia de visites d’aquest 2018 serà el proper 26 d’abril. El restabliment del servei arriba després que, el mes passat, l’alcalde Joan Playà va fer una reclamació al cos policial. Al document enviat per l'alcalde hi al·legava que es tracta d’un servei que, sobretot, beneficia la gent gran, les famílies amb fills petits i les persones amb mobilitat reduïda.

Segons ha comunicat la Policia Nacional el nombre de places disponibles per a cada visita s’ha reduït a 63, vint menys que les que s’oferien abans. Des de l’Ajuntament es considera insuficient aquesta oferta de places, donada la gran demanda existent al nostre municipi, i es treballarà per aconseguir un increment de les places per a properes ocasions. La Policia Nacional va deixar de prestar el servei d’expedició del DNI als municipis el passat mes d’octubre, just després del referèndum, adduint motius de seguretat.

Els veïns que estiguin interessats a fer ús d’aquest servei, han de demanar hora a l’Ajuntament, a través del telèfon 93 772 02 25. No obstant això l’expedició del carnet no és instantània i obliga els usuaris a tornar a l’Ajuntament un altre dia per recollir-lo.