Un camió perd part de la càrrega i marxa del lloc

Va passar a la carretera de Martorell

per Redacció, Terrassa , 21 de març de 2018 a les 15:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Lloc on el camió va perdre la càrrega


A les 15.30 hores d’ahir, la trucada d’un conductor va informar la Policia Municipal que un camió havia perdut la càrrega a la carretera de Martorell, a l’alçada de la rotonda de la N-150, i aquesta ocupava la via. Des de la Central de Comandament es van comissionar dos vehicles patrulla per realitzar tasques de regulació, ja que la pèrdua de la càrrega havia causat una retenció important i la via va quedar tallada a la circulació.


Els agents van informar que el camió havia perdut la càrrega, material d’obra, i havia continuat la marxa sense aturar-se ni donar avís a Policia Municipal. Els agents van sol·licitar amb urgència la presència del servei de neteja d’Eco-Equip. També va actuar al lloc el servei de Manteniment de Carreteres per netejar la via, facilitant que es pogués tornar a obrir la via a la circulació dels vehicles, que havien quedat retinguts. Poc després, una patrulla de la Policia Municipal va localitzar al camió que havia perdut la càrrega i va realitzar denúncies administratives pels fets esmentats.

 

Participació