Envien a presó dos homes que fugien en Rodalies després de robar en un pis a Cerdanyola

Van comprar tornavisos i guants abans d'efectuar el robatori

Redacció
22 de març del 2018
Actualitzat el 23 de març a les 10:55h

Vehicles dels Mossos d'Esquadra Foto: Jonathan Oca


Agents dels Mossos d’Esquadra de Cerdanyola del Vallès van detenir el dia 14 de febrer dos homes de 19 i 31 anys i veïns de Barcelona com a autors d’un robatori dins un domicili de la localitat de Cerdanyola del Vallès. Els agents els van detenir a Montcada Bifurcació. 
 
Els fets van succeir a les 18.00 hores del dia 14 de març quan els agents van observar dos homes vestits amb roba fosca amb actitud vigilant que sortien de l’estació de tren. Els agents van poder observar com aquests dos homes van entrar a diversos establiments comercials xinesos i, en un d’ells, van comprar eines tipus tornavisos i guants.
 
Una vegada comprades aquestes eines es van dirigir al barri de Canaletes on els van perdre de vista. Als pocs minuts va sonar una alarma i diversos testimonis van descriure aquests dos homes com les persones que havien fugit per una de les finestres forçades de la casa violentada.

Immediatament es va establir un dispositiu de tancament i recerca que va culminar una hora més tard quan van veure com aquests dos homes saltaven la tanca de l’estació i pujaven al tren. Agents de la comissaria de Montcada i Reixac, alertats prèviament des de Cerdanyola, van aturar el comboi a l’estació fins a l’arribada dels agents que van identificar i detenir els dos homes.
 
El dijous 17 de març els dos detinguts van passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Cerdanyola  que va decretar-ne l’ingrés a presó.