ERC anul·la l'acte sobre l’escola catalana per la situació política actual

L'acte s'havia de fer aquest divendres 23 de març a les 19 hores a la Masia Freixa de Terrassa

Redacció
23 de març del 2018
Actualitzat a les 12:34h

Amb motiu de l’actualitat nacional, ERC Terrassa cancel·la l’acte "L’escola catalana, un model d’èxit", previst per aquesta tarda a la Masia Freixa. En un comunicat ERC afirma que "Un cop més, la repressió de l’Estat ens colpeja de múltiples formes. Avui és un dia per estar als carrers, clamant llibertat i defensant la democràcia. Avui més que mai al costat de la Marta, la Dolors, la Carme, el Raül, el Jordi i el Josep, els presos i els exiliats". 

L'acte es reprogramarà per un altre dia però encara no hi ha data. 

Les diputades Najat Driouech i Jenn Díaz havien de parlar aquest divendres a Terrassa des de la seva pròpia experiència de l’escola catalana com a model d’èxit i integració. A la conferència "L'èxit de l'escola catalana amb veu de dona", les acompanyava la veu de l’experiència des del món docent de Teresa Ciurana.

Najat Driouech, a més de ser la primera diputada musulmana al Parlament de Catalunya, va arribar a Catalunya fa 27 anys i té a les espatlles un llarg recorregut de treball al Masnou a l’àmbit social i actualment també fa de professora a La universitat de Barcelona. Per la seva banda, Jenn Díaz, coneguda més per la seva feina com a escriptora de llibres i articles en llengua castellana i catalana que com a diputada d’Esquerra Republicana, explicarà la seva experiència com a filla de la immersió lingüística.


Des del món educatiu, Teresa Ciurana, per aportar l’experiència des de l’inici de l’escola catalana a Terrassa, com a mestra i també com a membre de l’Associació de Mestres Alexandre Galí.