Quines són les propostes de Terrassa per aquest dissabte?

Bobby Lewis Ensemble
Bobby Lewis Ensemble | Cedida
Redacció
24 de març del 2018
Aquest dissabte 24 de març Terrassa compta amb diverses propostes culturals, us en destaquem algunes:

Festival de Jazz de Terrassa
Últims dies en què Terrassa està immersa en el 37è Festival de Jazz amb un munt d'actuacions i concerts. Vacarisses, Matadepera i Viladecavalls comparteixen la capitalitat del jazz

Festa de l'Aigua
Carrer de Joan Coromines, 11.30 hores
Animació infantil, jocs, de l’aigua, un taller del cicle de l’aigua i altres entreteniments per als nens i nenes. 
 
Contes infantils
Casal de barri de Sant Pere, avinguda 22 juliol, 337, a les 18 hores, taquilla inversa
El grup de cultura popular La Papallona de Sant Pere reprèn el cicle de narració contes per nens i nenes de 6 a 9 anys. La recaptació econòmica servirà per costejar les despeses de la nova Papallona que es presentarà oficialment el proper 18 de maig durant la Festa Major del barri de Sant Pere. En aquesta ocasió podrem escoltar el conte sobre el paquet que el carter Hans havia de lliurar a la persona més important del poble, també ens sorprendrem amb el fenòmen del vent i les estrelles del firmament... 

Concert per la llibertat d'expressió
Plaça Vella a les 18.30 hores 
El col·lectiu #nocallaremterrassa ha organitzat un acte/concert a favor de la llibertat amb un conjunt de concerts amb alguns grups terrassencs i representacions artístiques. 

L'hora del planeta
Edificis emblemàtics de Terrassa s'apagaran per la campanya, 20.30 a 21.30 hores
L'objectiu és que tothom apagui els llums durant una hora. A Terrassa es tancarà l’enllumenat ornamental de la Torre del Palau, com també el que hi ha al monument de la Dona Treballadora i la plaça de l’Assemblea de Catalunya.

Concert de Toni Marbà presentant "Cara B"
Bau House, avinguda de Jacquard, 1 a les 21 hores, taquilla inversa
L'espectacle constarà de dues parts, a la "cara A" trobarem el cantautor íntim, compromès i proper amb la convidada especial Oyuna Baturova (veu) juntament amb Anna González (llaüt) i a la "cara B", descobrirem l'altre costat de l'artista amb una nova sonoritat, acompanyat per Àxel Rebollo (guitarra), Jordi Donadeu (baix) i Ricardo López (Bateria).