​L’Embassa’t tanca el cartell de la desena edició amb clar accent català

El festival independent del Vallès torna enguany a La Bassa

Una actuació al Festival Embassa't
Una actuació al Festival Embassa't | Juanma Peláez
Redacció
21 de març del 2018
Actualitzat a les 18:48h
La desena edició del Festival Embassa’t ja té el cartell d'actuacions complet. L'organització ha donat a conèixer l'agenda definitiva aquest dimecres, en un acte celebrat a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, a Barcelona. Una aposta pel "més potent" de l'escena catalana. 

Els nous noms són la banda barcelonina The Unfinished Sympathy, els valencians Muévelo Reina, Maadraasso i VEMO, el nou projecte d'Arnau Vallvé i Martí Maymó, components del grup Manel. Unes bandes que se sumen a les de Mishima, Mazoni, Pau Vallvé, La Iaia i Núria Graham, entre d'altres, que posen aquest clar accent català al certamen, que tindrà lloc els dies 8 i 9 de juny. 


Tot i així, l'agenda d'actuacions compta amb un gran atractiu, la primera actuació a Espanya dels anglesos Zola Blood. D'altra banda, en l'escenari d'electrònica Jmii, Begun i Sau Poler s'afegeixen a Heardbirds, Pau Roca, TUTU i Lucient. 

La particularitat d'aquest cartell és que l'ha votat el públic. Es va fer l’any passat dins del mateix festival, amb les opinions dels assistents que van escollir els millors d'aquests deu anys d'Embassa't. El certamen acumula ja més de 9.000 assistents i sense abandonar el seu esperit d’independent.