Un motorista atropella un vianant quan corria per agafar l'autobús

Una ambulància va traslladar el vianant a l’Hospital Mútua de Terrassa amb lesions de diversa consideració

Redacció
21 de març del 2018
Actualitzat a la 13:28h
A les 9.30 h de dimarts, el 112 va informar la Policia Municipal de l’atropellament d’un vianant per part d’una motocicleta al carrer del Tren de Baix, a l’alçada del carrer de Lepant. Un vehicle patrulla va acudir al lloc i va informar que hi havia una persona, que es va identificar com a metge jubilat, atenent al vianant atropellat.

Sembla que el vianant caminava per la vorera quan, va veure que marxava el bus de la parada, a l’altre costat del carrer, tocant a la Rambleta del Pare Alegre, va accelerar el pas i va creuar la via per un lloc no habilitat.

El conductor d’un camió va aturar bruscament la marxa, però el motorista que circulava pel carril del costat i a la mateixa alçada no va poder veure al vianant creuant la via fins que ja era a sobre seu. Tant el vianant com el motorista va caure a terra, patint lesions de diversa consideració. Finalment, una ambulància va traslladar el vianant a l’Hospital Mútua de Terrassa. Els agents van realitzar una inspecció ocular i informe tècnic d’accident.